IMG 2408
IMG 2408

Problemen met onze website, maar hopelijk toch soepel de zomer in.

De vele problemen rond de werking van onze website bezorgden velen in de afgelopen tijd grijze of gifgroene haren. Traag laden, moeizaam inloggen, foto's die niet uploaden. Fijn om in de website rond te kijken, maar als je er aan bij wil dragen moet je een volhardend type zijn. Gelukkig zijn die er ook en ook die ons feedback geven. Maar hoeveel mensen er al werkend afhaken, weten we niet.

In de afgelopen dagen hebben we er met de bouwers uitgebreid over gecommuniceerd. Vanmiddag (donderdag 12 juni) zijn we om deze redenen een tijdje van de server af geweest. Het aantal sites op die server is verminderd en er is geheugen toegevoegd. Morgen wordt er verder naar gekeken en volgende week gaan de fundamenten nog eens onder de loep.

Op dit moment van schrijven (donderdagavond, Brazilië-Croatië) loopt alles - althans bij mij - weer een stuk soepeler. Dat geldt misschien niet voor iedereen. Laten we hopen dat we de opgaande lijn weer te pakken hebben.

Tot zover de traagheid. Dan de zomer. Loomheid bij mooi weer, laten we het hopen. Maar dan niet op dit Platform. Want het aantal pagina's groeit toch weer elke week! En... prachtige objecten. Ik weet niet hoe het u vergaat, maar ik leer er ontzettend veel van, van al die parels in het hele land. En er spelen zich interessante discussies af, die tot nadenken stemmen.

In de redactie zijn u een paar veranderingen te melden. Marcella van Room heeft een nieuwe baan geaccepteerd, full time ook nog. Zij wil het Platform niet loslaten, maar dat worden dan vrijwilligersuren. Zij heeft de afgelopen weken een geweldige inhaalslag tot stand gebracht. Bedankt! Vanuit het kantoor van Het Schip wordt  haar werk overgenomen door Eliza Perez en Richelle Wansing. Zeker de komende drie weken kunt u dus bij hen terecht en van hen reacties op uw bijdragen verwachten, want uw ondergetekende redacteur gaat op reis naar Venetië, Wijdenes en Sint Petersburg. Kijken wat er daar te zien is.

Fijne zomer! Niko Koers

Zoeken in blog

Gerelateerde Blogs

 • Gezocht: (kunst)voorwerpen!

  Gezocht: (kunst)voorwerpen!

  Niko Koers

 • Unesco-werelderfgoed AMSTERDAMSE SCHOOL

  Unesco-werelderfgoed AMSTERDAMSE SCHOOL

  Niko Koers

 • Amsterdamse School op zak

  Amsterdamse School op zak

  Niko Koers