Fotowedstrijd Wendingen
Fotowedstrijd Wendingen

Fotowedstrijd naar aanleiding van de komende tentoonstelling over Publieke Werken in Museum Het Schip.

In februari 2018 opent Museum Het Schip een tentoonstelling gewijd aan Publieke Werken. Een mooi moment om alle liefhebbers van de Amsterdamse School uit te nodigen hun mooiste foto’s in te sturen voor een fotowedstrijd!

Wat?

Bruggen, scholen, straatmeubilair, kiosken: overal tref je de ontwerpen van deze afdeling in Amsterdam aan, waarbij de invloed van de Amsterdamse School vaak duidelijk zichtbaar is. Wendingen en Museum Het Schip organiseren naar aanleiding van de komende tentoonstelling over Publieke Werken een fotowedstrijd. Stuur dus jouw mooiste foto('s) van een ontwerp van Publieke Werken in Amsterdamse Schoolstijl in, en wie weet win je een van de mooie prijzen!

Wat heeft Publieke Werken allemaal gebouwd in Amsterdamse Schoolstijl? Een grote selectie is natuurlijk op Wendingen te vinden. De kaart op de Home is hierbij een goed beginpunt.

Wie?

Iedereen mag aan de fotowedstrijd meedoen. Behalve medewerkers van Wendingen en Museum Het Schip natuurlijk. Per inzender mogen maximaal vijf foto’s ingestuurd worden. En uiteraard heeft de deelnemer de foto’s zelf gemaakt. :)

Wanneer?

Foto’s mogen tot uiterlijk 1 januari 2018 ingestuurd worden. De prijsuitreiking is tijdens de opening van de tentoonstelling over Publieke Werken in Museum Het Schip in februari (de exacte datum wordt later bekend gemaakt).

Hoe?

Foto’s kunnen ingezonden worden door ze per WeTransfer te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij jouw naam, de datum van opname, en de plek van het gebouw of bouwwerk.

Aangezien de kans bestaat dat jouw foto vergroot gaat worden, is het zaak de beelden zo min mogelijk te comprimeren. JPEG of TIFF: beide zijn prima.

De prijzen!

Wie wil er nou niet met zijn foto hangen in een van de leukste musea van Nederland? Er is in Museum Het Schip voldoende ruimte om van meerdere inzendingen vergrotingen te exposeren, dus niet alleen de top 3 wordt opdeze manier in het zonnetje gezet! Wel is het zo dat de drie mooiste foto's volgens de jury een extra grote vergroting krijgen op een extra mooie plek. Daarnaast krijgen zij het nog te verschijnen boek van Pim van Schaik over Publieke Werken. De nummer 1 krijgt bovendien een fietstocht over Piet Kramer of Hildo Krop (tot 10  personen).

 

Heel veel succes iedereen! We kijken uit naar alle mooie foto’s van al die fraaie Amsterdamse School-objecten. Vragen? Schroom niet om de redactie van Wendingen een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.

 

In het kort de voorwaarden.

-Deelname staat voor iedereen open.

-Het onderwerp van de foto moet een ontwerp van Publieke Werken zijn.

-Per deelnemer max 5 foto’s.

-Foto’s mogen tot uiterlijk 1 januari 2018 ingestuurd worden.

-Foto’s kunnen ingestuurd worden door ze per WeTransfer te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg hierbij jouw naam, de datum, en de plek van het gebouw of bouwwerk.

-Foto’s moeten door de deelnemer zelf gemaakt zijn.

-De auteursrechten van de ingezonden foto's blijven bij de fotograaf.

-De deelnemer geeft toestemming om de foto’s te exposeren in Museum Het Schip, op Wendingen en de website van Museum Het Schip te plaatsen, alsmede de gerelateerde social media-kanalen.

-Een vakkundige jury beslist wie de winnaars zijn.

-Derden hebben niet het recht om foto's van de fotowedstrijd te kopiëren, te verhandelen en/of voor andere doeleinden te gebruiken.

-Deelnemers die tegen de regels in toch werk van derden insturen zijn zelf voor de auteursrechtelijke gevolgen aansprakelijk. Wendingen en Museum Het Schip kunnen op geen enkele manier verantwoordelijkheid aanvaarden voor het wederrechtelijk insturen van foto's waarop auteursrecht van derden rust.

-Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaat de deelnemer akkoord met dit reglement.

Zoeken in blog

Gerelateerde Personen

  • Publieke Werken Publieke Werken

Gerelateerde Blogs

  • Uitslag Fotowedstrijd Publieke Werken

    Uitslag Fotowedstrijd Publieke Werken

    Redactie Wendingen