Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

  zaterdag 23 januari 2016
  8 Replies
  1.2K Visits
Beste Wendingen-enthousiastelingen,

Vanaf april a.s. gaat er dagelijks een bus rijden tussen Stedelijk Museum en museum Het Schip. Dit om de twee belangrijke Amsterdamse Schooltentoonstellingen met elkaar te verbinden. Een blik op onze kaart leert dat er daar op Wendingen een beetje een witte vlek is. In werkelijkheid vast en zeker niet! Het zou mooi zijn als we met 'n allen in de komende tijd dat witte gat weten te vullen met mooie Amsterdamse Schoolobjecten en -documentaties! Doet iedereen mee?

Niko Koers

7 jaar geleden
·
#1217
Het kaartje komt eraan!
7 jaar geleden
·
#1216
Ik weet niet of er überhaupt al een route vaststaat, maar ik zag dat er in het gebied tussen Stedelijk en Schip nog flink wat Kramerbruggen niet beschrijven zijn, dus vandaar dat ik die een keer maar tegelijk bezocht heb. Die moeten toch een keer hierop verschijnen.
7 jaar geleden
·
#1215
Is er ergens een kaartje waar die route op staat? Brugnummers zo droog opgesomd zeggen mij eigenlijk niets.
7 jaar geleden
·
#1214
Goed bezig Marcel !
7 jaar geleden
·
#1213
OK. Ik heb vandaag een rondje gedaan en zal de volgende bruggen 'doen': 132, 139, 151, 152, 16, 169, 171 en 324.
7 jaar geleden
·
#1212
Brug 150 en 155 zijn al gefotografeerd maar moet ik nog beschrijven; het spoorwegviaduct bij de Spaarndammerstraat heb ik inmiddels ingestuurd.
7 jaar geleden
·
#1211
*Challenge accepted!* Welke bruggen heb jij al in de pijpleiding zitten, Annemarieke?
7 jaar geleden
·
#1210
En hebben we dan ook invloed op de route die de bus volgt ? :-) Met uitzondering van wat bruggen heb ik ook nog niks op de plank liggen wat op de route ligt, maar ik ga mijn best doen nog wat te vinden voor die tijd.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.