Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

  zondag 21 december 2014
  2 Replies
  1.2K Visits
Stem op WENDINGEN, digitaal platform voor de Amsterdamse School voor de Geschiedenis Online Prijs op: http://www.geschiedenisonlineprijs.nl/kandidaten?alias=amsterdamseschoolnl&type=W Neem dit over in je e-mail handtekening!
9 jaar geleden
·
#991
**WENDINGEN, digitaal platform voor de Amsterdamse School is genomineerd voor de publieksprijs van de Geschiedenis Online Prijs 2015!!!** Tot zover: iedereen zeer bedankt voor alle enthousiaste reacties en hulde aan iedereen die aan deze website en database bijdraagt. Uitslag morgen, 12 februari 2015.
9 jaar geleden
·
#992
**WENDINGEN, digitaal platform voor de Amsterdamse School** is met 421 stemmen op de tiende plaats geëindigd voor de publieksprijs van de [Geschiedenis Online Prijs 2015][1]. Er waren een kleine 300 inzendingen. Op de eerste plaats eindigde [Historiek][2] met ruim 2000 stemmen. De jury verkoos [Tijdreis 2000 jaar Domplein in Utrecht][3] als beste app van alle inzendingen. [1]: http://www.geschiedenisonlineprijs.nl/ [2]: http://historiek.net/ [3]: http://www.domunder.nl/page/apps
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.