Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

  donderdag 01 januari 2015
  3 Replies
  1.4K Visits
IEDEREEN EEN GELUKKIG EN GEZOND 2015 TOEGEWENST. EN DAT HET VOOR WENDINGEN MET JULLIE MAAR WEER EEN JAAR VAN MIJLPALEN MAG WORDEN.
9 jaar geleden
·
#1003
WENDINGEN zit nog altijd bij de laatste vijftien voor de publieksprijs. Gisteren zijn de jurynominaties voor de Geschiedenis Online Prijs bekend gemaakt. WENDINGEN zit daar helaas niet bij. Maar er is nog steeds een kans op de publieksprijs, dus blijf (stimuleren om te) stemmen! Zie de knop hiernaast.
9 jaar geleden
·
#1002
Museum Het Schip heeft een geheel vernieuwde website. Voor regelmatige bezoekers aan WENDINGEN ziet het eruit als een vertrouwde omgeving: helder, overzichtelijk, mooi.
9 jaar geleden
·
#1001
Wil iedereen 'dode links' doorgeven via dit forum of via mail aan: redactie@amsterdamse-school.nl? Graag met een kopietje van het webadres van die dode link... Bedankt!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.