Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

(Stond je op de oude website al geregistreerd? Dan heb je een e-mail gekregen waarmee je je opnieuw kunt aanmelden. Is dat niet het geval, neem dan contact op met de redactie.)

Nieuw

Typografie

  vrijdag 30 januari 2015
  0 Replies
  663 Visits
**Kunstzinnige letters zijn niet altijd leesbaar. Maar gaat 't daarom, bij kunst?** Binnen het thema "Hedendaagse inspiratie" wil ik wijzen op kunst, die in de architectuur is geïntegreerd. Zoals de stalen bouwstenen in het kunstproject "Forever in Stone" van Martijn Sandberg (1967) in het Olympisch Kwartier in Amsterdam Zuid. Op mijn columnpagina vanuit het Olympisch Kwartier besteed ik hier aandacht aan. https://www.facebook.com/notes/face-to-face-column-olympisch-kwartier/column-stoned-forever/342430442607240 Het **Olympisch Kwartier** is een nieuwbouwwijk uit 2008 naast het Olympisch Stadion en wordt wel gezien als de definitieve afronding van het Plan Zuid van Berlage. Op een moderne wijze is geprobeerd aan te sluiten bij de vormentaal van de (late) Amsterdamse Schoolstijl uit de Stadionbuurt. https://www.facebook.com/FaceToFaceColumns [1]: http://s6.postimg.org/rjax0evb5/DSC03557.jpg
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.