Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

  zondag 06 september 2015
  2 Replies
  570 Visits
Ik zie net de upload over het Surinameplein verschijnen en denk... hoe kan dat nou, ik was nog bezig met mijn tekst, heb ik hem dan per ongeluk al geupload? En ja hoor, blijken we weer met precies hetzelfde object bezig te zijn geweest. Nog sterker, mijn uitgebreide fotoserie heb ik gemaakt op... 28 augustus jl. ! Die AS-liefhebbers zitten wel steeds op één lijn :-)
7 jaar geleden
·
#1158
Geweldig toch dat we als AS-fans zo dezelfde Koers (sorry Niko, flauw grapje) varen, dat we op een mooie dag tezamen op hetzelfde huizenblok afstormen :-) Gert-Jan en ik hebben achter de schermen toch maar even onze projectjes naast elkaar gelegd en loopt dat toch anders, geen man over boord, het is geen wedstrijd. Ik geniet net zo veel van de uploads van anderen dan die van mijzelf. Het scheelt alleen wat zoekwerk... :-)
7 jaar geleden
·
#1157
Ja, Annemarieke, de 28ste was inderdaad een productief dagje. Ik was gelukkig in Utrecht aan de gang dus hopelijk zat ik niemand in het vaarwater!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.