Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

  maandag 03 augustus 2015
  4 Replies
  478 Visits
Zeer fraaie brugpijlers!
8 jaar geleden
·
#1140
@Annemarieke: Ik heb die toiletten dus NIET gemist (het zijn de trappetjes die naar een bordesje beneden gaan), maar de teksten heb ik niet opgemerkt. Jij gelukkig wel. Zo vult de een de ander mooi aan!
8 jaar geleden
·
#1139
De vml. herentoilet zit aan de noordzijde Richard en die voor de dames aan de zuidzijde. Dank voor de tip over vml. school, waar nu de bibliotheek in zit. Ik had hem al gevonden en vastgelegd :-)
8 jaar geleden
·
#1138
Ah, die toiletten heb ik dan gemist. Zitten waarschijnlijk aan de overkant, ik vond het iets te druk om over te steken ('s middags laat). Misschien nog wel een tip: een paar honderd meter terug zit een bibliotheek, met in de toren een bijzondere AS-wijzerplaat.
8 jaar geleden
·
#1137
Laat ik nou afgelopen zondag precies hetzelfde gedaan hebben! Vroeger ontelbare keren over die brug geweest op weg naar het strandhuis in Zandvoort. Zondag kwam ik er lanngs op weg naar wat anders en besloot die brug te gaan fotograferen. Afijn, ik hoef me niet meer te buigen over de tekst om bij de foto's te plaatsen :-)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.