Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

  maandag 11 november 2019
  1 Replies
  1K Visits
Ik ben nu inmiddels 3 jaar bezig met onderzoek voor een boek(je) over P.L. Marnette , voornamelijk in het Stadsarchief en vooral in het archief 5180 , Secretarie; Afdeling Publieke Werken , en zal daar nog wel enige tijd mee bezig zijn . Ik kom uiteraard ook veel tegen over andere architecten en gebouwen , en misschien zijn er anderen ook bezig met onderzoek/boek , dan kunnen we eventueel informatie uitwisselen .
8 maanden geleden
·
#4937
Beste Jos,

Een zeer kundig ontwerper P.L. Marnette

Geef je het advies, bezoek met regelmaat de bibliotheek van het Nieuwe Instituut in Rotterdam, dan kun je in open stelling alle bouwkundige tijdschriften doornemen op zoek naar zijn werk. Ik heb ook wel ander werk van hem gezien of Marnette straatlampen in gebruik in een andere stad. Door regelmatig een aflevering door te nemen kom je tot nieuwe ontdekkingen!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.