Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

(Stond je op de oude website al geregistreerd? Dan heb je een e-mail gekregen waarmee je je opnieuw kunt aanmelden. Is dat niet het geval, neem dan contact op met de redactie.)

  vrijdag 21 december 2018
  0 Replies
  447 Visits
Onderstaand bericht is verspreid door de Gemeente Amsterdam: 10 december 2018. De Oeterwalerbrug (brug 189) over de Ringvaart is afgesloten voor vrachtwagens en bussen die de stad uitrijden. Trams rijden met aangepaste snelheid. Fundering aangetast. Uit onderzoek blijkt dat de fundering van brug 189 (Oetewalerbrug) over de Ringvaart niet voldoet aan de eisen voor een drukke weg als de Middenweg - Linnaeusstraat (S113). De oorzaak is een bacteriële aantasting van een gedeelte van de houten funderingspalen. Om dat deel van de fundering van de brug te ontlasten, beperken we het zware verkeer dat de stad uitrijdt. We gaan onderzoeken welke maatregel nodig is: de brug versterken of vernieuwen. De brug is op 11 december 2018 afgesloten voor zwaar verkeer richting A10. Onduidelijk is voor hoe lang.
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.