Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

(Stond je op de oude website al geregistreerd? Dan heb je een e-mail gekregen waarmee je je opnieuw kunt aanmelden. Is dat niet het geval, neem dan contact op met de redactie.)

  donderdag 23 juli 2015
  3 Replies
  831 Visits
De redactie wil graag degene bedanken, die de documentatiefoto's uit het boek 'Park Meerwijk, Villapark te Bergen, Manifest van de Amsterdamse School' op onze site heeft bijgeplaatst. Als bron bij de foto's is vermeld: Marise Knegtmans, Grafische vormgeving , 2007. Zij staat inderdaad in het boek vermeld als de vormgeefster ervan. Maar van Marise hebben wij geen e-mailadres, zodat wij haar zelf niet kunnen bedanken (als zij het zelf is geweest...).
7 jaar geleden
·
#1114
Danjkewel voor de tip, Fred!
7 jaar geleden
·
#1113
Beste Marcel, er is een exemplaar te koop bij ANTIQBOOK - antiquariaat ADR van den Bemt voor € 22. Succes. Fred Westen Den Haag.
7 jaar geleden
·
#1112
Dat was ik (en hen meteen een beter plattegrondje geüpload). Ik heb toen meteen geprobeerd een reactie hier te plaatsen, maar dat mislukte steeds. Ik heb de foto's van Knegtman's site: http://www.knegtmans.nl/item.php?id=104&kid=47 Wat ontzettend jammer trouwens dat dit boek nergens meer te krijgen is!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.