Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

(Stond je op de oude website al geregistreerd? Dan heb je een e-mail gekregen waarmee je je opnieuw kunt aanmelden. Is dat niet het geval, neem dan contact op met de redactie.)

  dinsdag 12 december 2017
  0 Replies
  564 Visits
Op 7 december 2017 werden de ontwerpen en het bedrijfsarchief van het glas-in-loodatelier Willem Bogtman bij het Noord-Hollands Archief in beheer gegeven tijdens een feestelijke bijeenkomst met experts uit het vakgebied.De duizenden ontwerpen en het bedrijfsarchief met alle opdrachten van het glas-in-loodatelier zijn tot op heden in bezit van de familie. Deze heeft echter besloten de internationaal unieke Nederlandse collectie in beheer te geven aan het Noord-Hollands Archief. Zie voor het volledige artikel de website van het NHA: https://noord-hollandsarchief.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/502-collectie-bogtman
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.