Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

(Stond je op de oude website al geregistreerd? Dan heb je een e-mail gekregen waarmee je je opnieuw kunt aanmelden. Is dat niet het geval, neem dan contact op met de redactie.)

Nieuw

Hildo Krop

  donderdag 23 november 2017
  3 Replies
  1K Visits
Beste Loek , Tijdens mijn speurtocht naar P.L.Marnette kwam ik o.a. deze foto tegen , maar misschien heb je die al ....... met vriendelijke groet , Jos
5 jaar geleden
·
#1384
Rhijnspoorplein 1
5 jaar geleden
·
#1383
Ik heb het afgelopen jaar erg veel foto's gedownload - meeste van het Stadsarchief en het Nieuwe Instituut _ heb de oorsprong van deze foto's nog niet teruggevonden , maar ben nog wel een paar maanden bezig met speurwerk ivm boekje Marnette , dus kom ze misschien wel weer tegen .
5 jaar geleden
·
#1382
Bedankt Jos! Krop werkt hier aan beelden voor het Gebouw van de Raad van Arbeid in Amsterdam. Zie http://www.timswings.nl/hildokrop/werken-in-nederland/beelden/b-120-gebouw-van-de-raad-van-arbeid-amsterdam/
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.