Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

  zondag 27 juli 2014
  2 Replies
  606 Visits
Van deze woonark 'De Wiekslag' zijn er vast veel meer foto's bij andere WENDINGEN-gebruikers. Aarzel niet om ze te uploaden! Redactie/NK
7 jaar geleden
·
#921
Vanmiddag (12-5-2016) liep ik , op deze mooie warme lentedag, als toerist door eigen stad. En als je in deze stad je ogen niet in je zakt hebt wil je nog wel eens iets zien. En ik zag iets bijzonders en liep terug. Een woonboot in Amsterdamse Schoolstijl en als het niet origineel was, was het in ieder geval mooi (na)gemaakt. Voor de zekerheid een aantal foto's gemaakt en zo blij als een kind, omdat ik weer een snoepje gevonden had. Amsterdam is net een grote bonbonnière waar je af en toe iets uit mag pakken. Thuis naar bijzonderheden gaan googlen en.... Richard was mij reeds een tijd geleden voor geweest. Maar het wàs (is) echt Amsterdamse School. Ik heb er dus toch een beetje kijk op. Graag voldoe ik aan het verzoek van de redactie mijn foto's aan het artikel toe te voegen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.