Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

(Stond je op de oude website al geregistreerd? Dan heb je een e-mail gekregen waarmee je je opnieuw kunt aanmelden. Is dat niet het geval, neem dan contact op met de redactie.)

  maandag 05 december 2016
  4 Replies
  454 Visits
Vorig jaar heb ik dit gebouw beschreven op deze site en foto's van het prachtige goed bewaarde trappenhuis toegevoegd. Eigenlijk het mooiste onderdeel van dit gebouw. Inmiddels rest van die trap niet meer dan een hoop stenen. Volledig weggehaald!
4 jaar geleden
·
#1317
Wat enorm zonde dat er in de nieuwe bestemming geen plek was voor het monumentale trappenhuis.
4 jaar geleden
·
#1318
Ja , en ik neem aan dat ook de rest van het interieur verdwenen is...? Ik vond vorig jaar een paar stukken van een glas en lood raam in de afvalcontainer voor de deur van het gebouw -
4 jaar geleden
·
#1319
Heeft iemand glas in lood ramen met dit motief gezien?
4 jaar geleden
·
#1320
Toen ik foto's heb gemaakt voorafgaand aan de afbraak van het trappenhuis, heb ik nergens glas in lood gezien. Maar ik heb niet het hele pand kunnen zien aangezien er al werkzaamheden plaats vonden.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.