Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

(Stond je op de oude website al geregistreerd? Dan heb je een e-mail gekregen waarmee je je opnieuw kunt aanmelden. Is dat niet het geval, neem dan contact op met de redactie.)

  zondag 11 juli 2021
  2 Replies
  690 Visits
5 maanden geleden
·
#4381
Hoi Peter,
Twijfelde inderdaad hoe ik Elte hier zou benoemen. Heb toch gekozen voor kunstenaar, omdat ik niet de indruk wil wekken dat hij als architect het blok mede had ontworpen (zeker op de overzichtpagina's zou dat het geval zijn), maar 'slechts' het interieur van een stukje hiervan had ontworpen. En ja: de Synagoge in Den Haag was prachtig!
5 maanden geleden
·
#4380
door de Harry Elte,
Beste Marcel Westhof
Dit moet zijn door architect Harry Elte, bij de introductie staat bij zijn naam ( Harry Elte (Kunstenaar) dit moet dan worden aangepast. Harry Elte bouwde ook een Synagoge in Den Haag in de Nieuwe Molstraat vrij onbekend, doch er bestaat wel een opname van de buitengevel, zie: https://www.joodserfgoeddenhaag.nl/3d-reconstructie-synagoge-nieuwe-molstraat/
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.