Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

  zaterdag 23 januari 2016
  1 Replies
  404 Visits
Deze blokken lopen in feite door in de Berkelstraat en (een stuk korter) de Vechtstraat. Wordt dit een apart artikel Gert-Jan, of is het logischer om dit hier toe te voegen? Er wordt nu nog gewerkt aan de renovatie in de Berkelstraat, maar mooi wordt het. Als dit klaar is wordt het meteen een stuk duidelijker hoe Rutgers mooi de gevel richting het hoekpand aan de IJsselstraat (van Boterenbrood) 'versoberd' zodat ze beter op elkaar aansluiten. Saillant detail: het fraaie hekwerk boven de ingangen zit in de oostelijke blok achter glas, maar in het westelijke er juist voor. Het laatste is bijna vanzelfsprekend veel fraaier.
8 jaar geleden
·
#1208
Bijgewerkt met tekst en foto's! Ligt nu bij de redactie. Mij intrigeert waarom een deeltje aan de Rijnstraat niet meegerenoveerd kon worden.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.