Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

(Stond je op de oude website al geregistreerd? Dan heb je een e-mail gekregen waarmee je je opnieuw kunt aanmelden. Is dat niet het geval, neem dan contact op met de redactie.)

  dinsdag 03 augustus 2021
  2 Replies
  0.9K Visits
8 maanden geleden
·
#3892
Het is bijna zover, 13 december komt het NACO-huisje terug!

Het NACO-huisje komt na 17 jaar terug naar Mokum!
1 jaar geleden
·
#2469
Goed nieuws van Stadsherstel! "De langverwachte terugkomst van het NACO huisje komt in zicht: op 18 oktober hopen we het terug te varen naar zijn nieuwe plek aan het IJ. Het voormalig cargadoorskantoor in Amsterdamse School stijl met koloniale details moest wijken voor de ontwikkeling van de IJ-oever achter het Centraal Station en kon dankzij een crowdfundingactie van de Vrienden worden gerestaureerd, in Zaandam. Nu wordt de laatste hand gelegd aan de terugvaart: hiervoor moest het huisje worden gewogen. Met 101 ton schoon aan de haak bleek het toch te risicovol om de originele dakbedekking ook al voor de terugvaart terug te plaatsen."

Bron: https://stadsherstel.nl/nieuws/restauraties-onder-handen/?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=maandelijkse-nb&utm_content=aug
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.