Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

(Stond je op de oude website al geregistreerd? Dan heb je een e-mail gekregen waarmee je je opnieuw kunt aanmelden. Is dat niet het geval, neem dan contact op met de redactie.)

Nieuw in forum

RE: Huis van Alphons Boosten in Maastricht
3 weken geleden
Hoi Hans, Dank voor je bericht! De informatie mbt dit huis is afkomstig van Het Nieuwe Instituut (zie de link in het artikel). Hierin wordt expliciet verwezen wordt naar 'de tekening' voor dit huis....
RE: 't Reigersnest, tuinmanshuis, Oostvoorne
1 maand geleden
Het Reigersnest is inmiddels al enige tijd verkocht door de nazaten van de familie Hudig. Het zullen de nieuwe eigenaren zijn die nu de tuinmanswoning te koop aanbieden. Het huis en de familie komen o...
RE: 't Reigersnest, tuinmanshuis, Oostvoorne
1 maand geleden
Het tuinmanshuis aan Zwartelaan 3 in Oostvoorne staat te koop (13 augustus 2021 - 695.000 euro voor 114 m2 incl. 732 m2 eigen grond). Er lijkt op het foeilelijke laminaat na in 100 jaar tijd weinig ve...
  vrijdag 02 november 2018
  2 Replies
  129 Visits
Het witte schilderwerk is inmiddels in de kleurstelling rood-zwart. Het is er in ieder geval een stuk mooier op geworden.
2 jaar geleden
·
#1429
Een goede ontwikkeling! Ik ben zeer nieuwsgierig. Dit jaar verwacht ik niet meer in Leens te komen. Misschien dat een ander Wendingen lid foto's kan toevoegen van de nieuwe situatie?
2 jaar geleden
·
#1430
Ik heb een aantal vluchtige foto’s toegevoegd van een bezoek in september. Wellicht dat ik er in de toekomst nog eens langs ga voor secuurdere beelden!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.