Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

(Stond je op de oude website al geregistreerd? Dan heb je een e-mail gekregen waarmee je je opnieuw kunt aanmelden. Is dat niet het geval, neem dan contact op met de redactie.)

Nieuw

Huize Lydia

  maandag 02 januari 2017
  1 Replies
  194 Visits
Wist het niet, dat Huise Lydia een monument was, Ik heb er heel wat tijd in door gebracht, Mijn vader werkte er als onderhouds medewerker en ik kan me nog goed herrinnern de tijd dat ik naar beneden liep naar de fietsen stalling, waar ook zijn werkplaats was, ook daar beneeden waaren de ketels die op kolen gestookt werden en hij heeft menig schepje kolen er in gegooid, Ik kan me ook nog herrineren dat mijn vader een paar groote kaarsen kandelaars voor het kapelletje heeft gemaakt, zou toch wel eens willen weeten waar die geland zijn, al met al heb ik goede herinneringen aan Huize Lydia, goede broodjes kwamen uit de keuken. Greetings from Canada. Rene Dikkes
4 jaar geleden
·
#1325
Beste Rene, Wat ontzettend leuk om te horen dat Wendingen tot ver buiten de grenzen wordt bezocht! Dank voor je bijdrage.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.