Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

(Stond je op de oude website al geregistreerd? Dan heb je een e-mail gekregen waarmee je je opnieuw kunt aanmelden. Is dat niet het geval, neem dan contact op met de redactie.)

  zondag 12 februari 2017
  2 Replies
  377 Visits
Ook ik was verbaasd dat dit markante gebouw ontbrak op Wendingen. De schoonheid van het gebouw (en de locatie) was indertijd mede een rede om hier te gaan werken.
3 jaar geleden
·
#1333
Er zijn een aantal afbeeldingen toegevoegd. één daar van is niet juist. Het is de twee na laatste foto uit 1910. De foto is van Prinsengracht 88 hoek Egelantiersstraat. Dus dit is niet op de locatie van Gunters en Meuser. Daar is het hoekpand-nummer Prinsengracht 108. s.v.p. deze afbeelding weghalen.
3 jaar geleden
·
#1334
Dank voor deze correctie! Heb bleek verkeerd te staan beschreven in de beeldbank van het stadsarchief. De foto is weggehaald.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.