Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

(Stond je op de oude website al geregistreerd? Dan heb je een e-mail gekregen waarmee je je opnieuw kunt aanmelden. Is dat niet het geval, neem dan contact op met de redactie.)

  dinsdag 14 juli 2020
  1 Replies
  378 Visits
Momenteel is de verbouwing van het middendeel van de voormalige school in gang gezet. Afgelopen periode is er veel tijd gespendeerd aan het zoeken/ vinden/ aanschaffen van bouwmaterialen van dezelfde bouwstijl of uit dezelfde periode om de originele bouwstijl zo dicht mogelijk te benaderen. Zo worden bijvoorbeeld de overgebleven originele materialen uit de overige vier woningen hergebruikt, originele voordeuren welke in de school zaten worden hergebruikt, originele binnendeuren worden hergebruikt, overgebleven gevel stenen worden hergebruikt om gaten te dichten welke in de jaren 80 zijn gemaakt, originele tegelpatronen op de halvloer en een deel van de gangvloer worden schoongemaakt/ deels gerestaureerd en in deze staat meegenomen in de woning. Als ' kers op de taart 'heb ik een aantal originele scheikunde kasten uit dezelfde perdiode kunnen kopen welke tevens gebruikt gaan worden in het interieur.
1 jaar geleden
·
#1515
Leuk dat je ons op de hoogte houdt. We zijn benieuwd naar het eindresultaat!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.