Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

  maandag 20 mei 2024
  1 Replies
  296 Visits
"RONDJE RIVIERENBUURT" AFGEROND
NABESCHOUWING
Met het videoproject “Rondje Rivierenbuurt” heb ik mezelf ten doel gesteld om alle straten van de Amsterdamse Rivierenbuurt te bewandelen en met de videocamera in beeld te brengen zodat oud-Rivierenbuurtbewoners hun vertrouwde buurtje en (ouderlijke)woning nog eens kunnen bekijken.
Het was voor mij een bijzondere ervaring om dit te doen en heb er dan ook veel plezier aan mogen beleven. Tijdens de wandelingen heb ik leuke gesprekken mogen voeren met bewoners die zich afvroegen wat ik aan het doen was. Ik ben zelfs aantal keer herkend als "Jos van de Facebookgroep Geheugen van de Rivierenbuurt".
Kortom een geweldige ervaring én ik heb voor het eerst in mijn leven ALLE straten van de Rivierenbuurt gezien en bewandeld.
Dit project bestaat uit 19 videoafleveringen. De opnamen zijn gemaakt tussen 28 januari en 15 mei 2024.
Wil je een straat of buurt bekijken? Maak dan gebruik van de interactieve stratenindex die ik gemaakt heb. Je vindt deze via onderstaande link >>
interactieve straten indexhttps://www.wwp-diemen.nl/rondjerivierenbuurt.pdf
Alle video's op een rijtje vind je ook terug in de playlist van YouTube >>
Playlist YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=scmPWR9UYNo...
Vergeet je niet om lid te worden van mijn videokanaal?
Bijlagen
4 weken geleden
·
#5149
Leuk project Jos! Deze beelden gaan met het verstrijken van de tijd alleen maar interessanter worden om naar te kijken!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.