Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

  maandag 24 juni 2024
  3 Replies
  216 Visits
VVV Wandeling Den Burg (Texel)

Beste,

In deze wandeling wordt over het volgende gesproken 'Direct naast de kerk staat rechts een pand uit 1918 gebouwd in de stijl van de Amsterdamse school, ontworpen door architect Mertens.'

Helaas is (voor mij) de exacte locatie niet echt duidelijk maar volgens mij bedoelt men dit pand: Boerenleenbank (vm) Den Burg, Texel

Kan ik stellen dat de VVV het niet juist heeft met de datum en de architect van dit pand? losstaand van de 'Amsterdamse School' stijl van dit pand.

Met vriendelijke groeten,
Arian van der Pijl
3 weken geleden
·
#5185
Hoi Arian. Ik denk dat de VVV het inderdaad over de voormalige Boerenleenbank heeft. Waar zowel architect als jaartal vandaan komen is een raadsel!
3 weken geleden
·
#5186
Hoi Redactie, dank voor de reactie en bevestiging! Ik zal ze eens tippen, vermoedelijk zal het weinig toeristen interesseren maar hey, ik heb mijn plicht gedaan :).
Verder complimenten over deze prachtige site met eenvoudig te zoeken panden op de kaart. Supermooi!
3 weken geleden
·
#5187
Dank voor de complimenten. Erg leuk om te horen! 😊
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.