Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

  zaterdag 25 juli 2015
  3 Replies
  1.2K Visits
Zou het een idee zijn om net als de kolom voor laatst toegevoegde objecten en personen, ook een rubriek te maken voor laatst toegevoegde foto's op de homepagina? Mensen nemen de moeite om foto's te plaatsen die vaak een mooie aanvulling zijn op een eerder geplaatst(e) object of persoon, maar die foto's ziet niemand, tenzij je toevallig bij die publicatie kijkt. Persoonlijk vind ik dat best jammer.
8 jaar geleden
·
#1123
Het voorstel van de recdactie lijkt me een goed plan! In de laatst toegevoegde objecten zie je dan de nieuwe publicaties en linksboven wordt dan een update, hetzij door het plaatsen van tekst dan wel door tekst, wat extra onder de aandacht gebracht. Het idee van Marcel vind ik persoonlijk niet zo geslaagd. Op de homepagina zie je alleen de laatste 3 berichten uit de forums. Als er wat enthousiast foto's of teksten worden bijgeplaatst, staan er binnen mum van tijd alleen nog maar meldingen over geplaatste foto's of tekst bij. De "echte" vraagstukken of discussies verdwijnen dan wel heel snel uit beeld en dat is dan ook weer jammer.
8 jaar geleden
·
#1122
Inderdaad goede ideeën! Nog beter zou het zijn als degene die foto's heeft geplaatst (of teksten heeft toegevoegd!) dat ook nog even meldt in een berichtje.
8 jaar geleden
·
#1121
Goed idee. Als redactie *highlighten* wij een object links boven. Nu kiezen we meestal een recent toegevoegd gebouw als alle foto's er aan zijn toegevoegd. We kunnen ook (beter) een object kiezen waaraan net een serie foto's is toegevoegd. Een aparte rubriek gaat lastig worden (geld).

De daad bij het woord: Ons Huis in de Watergraafsmeer, zie linksboven. Daaraan zijn onlangs veel foto's toegevoegd!

  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.