Groene balk
Groene balk

Je kan nu je bijdrage schrijven zo ver als je deze hebt voorbereid en dan onderaan het formulier aanvinken: ‘LATER VERDER’ en de bijdrage indienen.

Een regelmatige terugkerende klacht van deelnemers van WENDINGEN is geweest dat ze niet tussentijds teksten kunnen opslaan om later verder te werken. Dat is nu verleden tijd! Je kan nu je bijdrage schrijven zo ver als je deze hebt voorbereid en dan onderaan het formulier aanvinken: ‘TUSSENTIJDS OPSLAAN’ en de bijdrage indienen. Het formulier wordt dan gesloten en je krijgt de melding dat op je profielpagina is opgeslagen dat je aan deze bijdrage later wilt verder werken.

Het leven is helaas daarmee nog niet ideaal. Je kan nog steeds maar één foto opslaan de eerste keer. Werk je later verder dan zie deze foto helaas niet meer. Meer foto’s kan je nog steeds pas uploaden nadat je bijdrage klaar is voor publicatie en door de redactie is gepubliceerd. Daarna kan je via een wijzigingsformulier ook je teksten en fotobijschriften nog bijwerken.

Een ander nadeel is nog dat je niet kan ‘saven’ en meteen weer doorwerken. Je moet altijd eerst weer naar je profielpagina om je ‘later verder’-bijdrage op te halen. Beetje omslachtig nog; het heeft te maken met eerder gemaakte keuzes bij het ontwikkelen van onze site.

Toch is ook dit weer een stapje vooruit, mogelijk gemaakt door twee sponsoren, voor wie dit een hartenwens was! Later meer over sponsormogelijkheden voor andere verbeteringen aan onze site.

 

Zoeken in blog