Wendingen 9 (1928), aflevering 8. Spotprent van Albert Hahn
Wendingen 9 (1928), aflevering 8. Spotprent van Albert Hahn

Al in zijn eerste week heeft Platform Wendingen de bescheiden mijlpaal van 100 geregistreerde gebruikers bijna bereikt: de teller staat op 97!  

Van een aantal van deze nieuwe gebruikers hebben we inmiddels ook nieuwe bijdragen ontvangen. Deze nieuwe 'aanwinsten' zullen zeer binnenkort op de site verschijnen.

We zijn als redactie best een beetje trots op zoveel nieuwe leden en deze eerste nieuwe bijdragen, en nu zijn we hard aan het werk om deze gebruikers te geven wat we hebben beloofd: een forum waarop iedereen zijn of haar vragen over de Amsterdamse School, over Museum Het Schip of over deze website kan stellen.

Omdat onze ontwikkelaars bij ab-c media de forumtoegang moeten beperken om verbeteringen te kunnen doorvoeren, is het mogelijk dat je als geregistreerde gebruiker geen optie ziet om te reageren op een beschrijving, of op een discussie in het forum. We zijn ons bewust van de ironie: zelfs in het 'Meld hier je problemen'-topic kan op dit moment niet door iedereen worden gereageerd!

Uiteraard doen we ons uiterste best om onze kersverse community zo goed mogelijk te bedienen. Dat kunnen we alleen met jullie feedback, dus als je op het forum niet terechtkunt, stuur dan een e-mail met je vragen over de werking van de site. Alvast bedankt!

 

Hierboven: Spotprent van Albert Hahn op de omslag van het twintigste-eeuwse tijdschrift Wendingen (deel 9, aflevering 8). Foto via: Tresor-archief TU Delft

 

Zoeken in blog