Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op het Forum. Door je aan te melden, sluit je je aan bij een community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

  zaterdag 08 maart 2014
  2 Replies
  640 Visits
Kijk op [http://www.gigapan.com/gigapans/150732][1] en ontdek het eerste woonblok op het Spaarndammerplantsen van Michel de Klerk, dit jaar 100 jaar geleden gebouwd! Deze zogenaamde *Gigapixel Panorama* heeft de mogelijkheid via de besturingselementen aan de rechterzijde om full-screen te bekijken en interactief enorm in te zoomen op de kleinste details. Veel plezier ermee! Remco van Blokland [1]: http://www.gigapan.com/gigapans/150732
10 jaar geleden
·
#786
Jazeker Willem, ik gebruik de Gigapan Epic Pro en kan zo na ingesteld te hebben rijen en kolommen foto's maken en daarna met professioneel stitchsoftware aan elkaar monteren. Dit totaalbeeld bestaat bijvoorbeeld uit 156 hoge resolutie opnamen. Met deze methode, en voldoende afstand tot het object kan je de meest belangrijke details vooral boven in en op een gebouw ''ontdekken'' in detail. Ik ben van plan nog veel meer o.a. Amsterdamse School objecten op deze manier te fotograferen. Graag krijg ik suggesties voor objecten die het interessant zijn om ook op deze manier gefotografeerd te worden, ik kan zelf natuurlijk wel een heleboel bedenken, maar reacties zijn welkom!
10 jaar geleden
·
#785
Je had hem aan mij natuurlijk al laten zien, Remco, maar het blijft een waanzinnig 'plaatje'. Op de pagina waar je naar linkt, staat een advertentie voor een panorama-robot voor op je statief: heb jij ook zo'n apparaatje gebruikt?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Plaats als eerste een reactie.