Aanmelden

E-mailadres: *
Herhaal je e-mailadres: *
Gebruikersnaam: *
Voornaam: *
Achternaam (inclusief tussenvoegsel,
bijvoorbeeld: 'van der Meij' of 'de Klerk') *
Geslacht: *
Telefoonnummer (wordt niet getoond op de website):
Woonplaats:
Postcode:
Website:
Wil je per e-mail geïnformeerd worden over de activiteiten van Museum Het Schip?
Koppel hieronder een persoonlijke foto aan je profiel.
Hiermee geef je je bijdragen aan Platform Wendingen een gezicht. Wil je liever geen foto toevoegen of heb je nu geen goede foto beschikbaar? Geen probleem! Je kunt ook op een later moment een foto toevoegen aan je account.
Velden met een * zijn verplicht.
Je kunt je persoonlijke informatie op een later moment altijd wijzigen!

Doe mee

Helaas is het op dit moment niet mogelijk zelf objecten of personen toe te voegen. Neem contact op met de redactie als je iets wilt toevoegen. Je hier aanmelden, meepraten op het Forum en foto's toevoegen kan nog wel.

Het kloppende hart van deze website wordt gevormd door een database van objecten, personen en thematische achtergrondartikelen. Door de beschrijvingen te koppelen aan relevante informatie in bestaande databanken, vormt de site een toegankelijk startpunt voor verder onderzoek.

De redactie werkt samen met de bezoekers van deze site om de inhoud te controleren en te laten groeien. Stapje voor stapje komen we zo dichter bij het overzicht van de Amsterdamse School zoals we dat voor ogen hebben: toegankelijk, maar wel met ruimte voor verdieping en discussie.

Met behulp van de diverse formulieren op deze website kun je mooie gebouwen, kunstwerken of bijzondere gebruiksvoorwerpen in Amsterdamse School-stijl toevoegen en beschrijven. Als een object al door iemand anders is beschreven, kun je verbeteringen of aanvullingen voorstellen. Of je kunt direct afbeeldingen of zelfs video's toevoegen aan de beschrijving. 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen objecten uit hun (directe) omgeving beschrijven. Door je hier aan te melden, sluit je je aan bij community van liefhebbers en professionals die geïnteresseerd zijn in de Amsterdamse School en hier graag kennis over uitwisselen.

Vul hiernaast je gegevens in om je te registreren als gebruiker. Wanneer je bent geregistreerd, kun je op je profielpagina iets extra’s vertellen over uw band met de Amsterdamse School. De beschrijvingen krijgen daarmee een persoonlijk karakter, en vertellen daarmee ook iets over de rol die de Amsterdamse School speelt in het leven van nu.

Het platform is er om te laten zien dat veel van de kunstuitingen van de Amsterdamse School nog altijd een bijzondere rol spelen in het alledaagse leven. Gebouwen wisselen van eigenaar, van bewoners of zelfs van bestemming, en zo zijn er dus talloze antwoorden mogelijk op de vraag ‘Wat is de Amsterdamse School?’.